Бејин пакувањето е професионален производител на кеси за пакување, ние сме специјализирани во дизајнирање и производство на кеси за кафе, кесички канабис, кесички чаеви, кесички закуски, кеси со ореви, кеси со суво овошје, вреќи со жито, кеси за храна за домашни миленици, кеси за прав, кеси за сос, кеси за вакуум, вреќи за возврат, вреќи за замрзнувач, вреќи за излив, хартиени кеси, филмски ролни, итн. Биоразградливите кеси се исто така достапни

мајор

производи

за
Бејин

Казуо Бејин хартија и пластично пакување копродукции, Рибар, чиј претходник е Xiongxian Juren хартија и пластично пакување копродукции, ООД, е основана во 1998 година на самиот почеток. По повеќе од 20 години развој, сега Бејин пакувањето е развиено во продуктивно претпријатие кое е специјализирано за развој и производство на флексибилни пластични кеси за пакување. Производствениот капацитет може да достигне 60 милиони јени секоја година; Изградени се 7 работилници со инсталирани 50 комплети индустриски уреди за водење. Постојат повеќе од 100 вработени кои работат во пакувањето на Бијин, 50 од нив се професионални техничари квалификувани со сертификација за практика на печатење, 10 високи техничари веќе ја зафаќаат индустријата за пакување за 10 години. Богатите искусни работници целосно ги задоволуваат сите барања на клиентите.

вести и информации

Beyin packing paid for their employees to do the nucleic acid testing

Бекин пакувањето плати за своите вработени да направат тестирање на нуклеинска киселина

Пакувањата „Бијин“ платија за своите вработени да прават тестирање на нуклеинска киселина Во моментов, ситуацијата на превенција и контрола на епидемијата во нашата покраина е сериозна, сè повеќе луѓе избираат да прават нуклеинска киселина на свој трошок ...

Погледнете детали
How to decide your flexible food packaging bag size?

Како да одлучите за големината на вашата флексибилна торба за пакување?

Како да одлучите за вашата флексибилна големина на торбата за пакување храна? Бидејќи бевте во индустријата за пакување толку години, најчесто поставуваното прашање е како да одлучите за големината на мојата вреќа за пакување? Пакувањето е суштински елемент за секој производ, па дури и не ...

Погледнете детали
QQ图片20201222110848_副本

Омилениот подарок за божиќни закуски кај девојчињата всушност само го смени амбалажата

Омилениот подарок за божиќни грицки за девојчиња, всушност го смени амбалажата Божиќ доаѓа наскоро. Ова не е само ден што го честита доаѓањето на новата година, туку и ден кога секој си дава подароци едни на други и изразува взаемна загриженост ...

Погледнете детали