https://www.beyinpacking.com/factory-tour/

Казуо Бејин хартија и пластично пакување копродукции, Ltd, основана во 1998 година, е професионална фабрика која интегрира дизајнирање, истражување и развој и производство.

Ние поседуваме:

Повеќе од 20 години искуство во производството

40 000 7 модерни работилници

18 производни линии

120 професионални работници

50 професионална продажба

Нашата работилница можете да ја проверите од линкот подолу:

06
01

Повеќето од нашите торби и кутии се користат за храна, ние треба да гарантираме за квалитетот на нашите производи. Добиваме сертификати за ФДА, СГС, ЕУ, ISO9001 итн. За да се чувствувате сигурни. Можеме да ветиме дека нашите производи се безбедни за храна, немаат мирис и се направени од девствен материјал.

Со цел да го прошириме нашиот бизнис, ние ги поздравуваме нашите клиенти да ја посетат нашата фабрика, исто така, никогаш не се плашиме да излеземе надвор.

Од 1998 година до сега, учествувавме на многу домашни и странски изложби, како што се Кантонскиот саем, Изложба за храна и машини во Парма, 2019 Лас Вегас Пак Експо, итн. Исто така, има многу клиенти што ја посетија нашата фабрика. По нивната посета, скоро на сите им се допаѓа нашата корпоративна филозофија и веќе нема да се сомневаат во квалитетот на нашите производи. Многу сме среќни што научивме понапредна идеја од другите и ја споделуваме нашата со другите.

https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/