• China wholesale paper film roll

    Кина на големо се тркалаат хартиени филмови

    Филмскиот ролна е многу популарен за некоја голема фабрика или компанија што има машина за полнење. Нормално за ролна од пластичен филм, луѓето го користат за пакување дневно кафе, слатки, колачиња, итн. Додека за филм од хартија, може да се користи за некои инстант тестенини, шеќер или кечап, итн.
  • How to use my film roll packaging?

    Како да го користам пакувањето од филмската ролна?

    Главно има 5 типа торби, рамна торба, торба за стоење, странична торба, торба со рамно дно и филмска ролна. 4 од нив се одделни вреќи, само последниот филмски ролна е во цела ролна. Овој тип на торба е погоден за полнење машина, што заштедува многу време и трошоци за трошоците за работна сила. Еве ви покаже Како да го користите моето пакување со филмска ролна?