• Custom printed 5L 10L spout bag

    Печатена обична вреќа 5L 10L

    Кога сакате да спакувате вода со голема количина, сок, детергент за перење или нешто слично, тогаш торба со големи димензии е погодна за вас. За да ја направите доволно јака, ви препорачуваме материјал за ПА, и обично му е потребна рачка за да ја подигнете.