• Wholesale side gusset rice paper bag

    Трговија на големо со торба со оризова хартиена гранка

    Страничната торба е еден вид флексибилна торба за пакување што ги преклопува двете страни на обичната рамна торба во внатрешната површина на торбата и прави оригиналниот овален отвор да стане правоаголен отвор и затоа што по преклопувањето, страните на торбата се како тујер лисја, но тие се затворени. , Значи, торбата е именувана како торба за органи, а исто така и затоа што е како перница кога се полни производот, така што некои луѓе ја нарекуваат торба за перници.