Paketimi Beyin është një prodhues profesional i qeseve të paketimit, ne jemi të specializuar në dizajnimin dhe prodhimin e qeseve të kafesë, qeseve të kanabisit, qeseve të çajit, çantave me meze të lehtë, qeseve me arra, qeseve me fruta të thata, qeseve me drithëra, çantave të ushqimit të kafshëve shtëpiake, qeseve pluhur, qeseve të salcës, qeseve të vakumit çanta kundërpërgjigje, çanta frigoriferike, çanta gropëza, çanta letre, rrotull filmi, etj., çanta të biodegradueshme është gjithashtu e disponueshme.

i madh

produktet

rreth
Beyin

Kazuo Beyin Letër dhe Paketim Plastikë Co, Ltd Paraardhësi i së cilës është Xiongxian Juren Letër dhe Paketim Plastikë Co, Ltd, u krijua në 1998 në fillim. Pas më shumë se 20 vjet zhvillimi, tani paketimet Beyin janë zhvilluar në një produktiv ndërmarrje e cila është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e qeseve plastike fleksibile të paketimit. Kapaciteti i prodhimit mund të arrijë 60 milion RMB çdo vit; 7 punëtori janë ndërtuar me 50 komplete pajisje industriale të instaluara. Ka mbi 100 punë stafi në paketimin Beyin, 50 prej tyre janë teknikë profesionistë të kualifikuar me çertifikim të praktikës së shtypjes, 10 teknikë të vjetër tashmë marrin industrinë e paketimit për 10 vjet. Punëtorë të pasur me përvojë plotësojnë plotësisht të gjitha kërkesat e klientëve.

lajmet dhe informacionet