RRETH NESH

Kush jemi

Kazuo Beyin Letra dhe Paketimet Plastike Co, Ltd Paraardhësi i të cilave është Xiongxian Juren Letra dhe Paketimet Plastike Co, Ltd, u krijua në 1998 në fillim. Ne nuk kemi linjë vetanake të prodhimit në atë kohë, mund të bëjmë vetëm disa tregti. Ndërsa koha kalon, ne gjetëm se është shumë e vështirë të garantojmë cilësinë dhe kohën e prodhimit nëse nuk kemi fabrikën tonë. Pastaj vendosëm të ndërtojmë linjat tona. Ne u përpoqëm dhe dështuam për shumë herë, hasëm shumë probleme, Kur shtypim, ngjyrat nuk mund të jenë ato të duhurat; Kur petëzojmë, materialet janë gjithmonë të rrudhura; Kur presim, çantat janë gjithmonë të anuara , Por ne kurrë nuk u dorëzuam dhe më në fund patëm sukses pas mijëra sprovash. Më në fund ne mund të japim çanta perfekte për klientët tanë.

Pas më shumë se 20 vjet zhvillimi, tani paketimet Beyin janë zhvilluar në një ndërmarrje produktive e cila është e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e çantave fleksibël të paketimit. Kapaciteti i prodhimit mund të arrijë në 60 milion RMB çdo vit; 7 punëtori janë ndërtuar me 50 grupe pajisje udhëheqëse në industri të instaluara. Si: 9 makineri për shtypjen me ngjyra, makineri me shpejtësi të lartë të petëzuar dhe makineri për mbulimin e filmit, makineri ndarëse dhe prerëse, makineri furre dhe makina të tjera për prodhimin e qeseve. Falë këtyre linjave të prodhimit paraprak, ne mund të takonim klientë me materiale të ndryshme, kërkesat e dizajnit dhe shtypjes.

Ka mbi 100 punë stafi në paketimin Beyin, 50 prej tyre janë teknikë profesionistë të kualifikuar me çertifikim të praktikës së shtypjes, 10 teknikë të vjetër tashmë marrin industrinë e paketimit për 10 vjet. Punëtorë të pasur me përvojë plotësojnë plotësisht të gjitha kërkesat e klientëve.

Përveç kësaj, ka më shumë se 30 shitje të shkëlqyera në Beyin Packing, të cilët do të ndihmojnë klientët të zgjidhin problemet e tyre. Kënaqësia e klientit është ndjekja jonë. Ne do të ndihmojmë në modelimin, prodhimin dhe transportimin e klientëve, etj.

https://www.beyinpacking.com/about-us/
https://www.beyinpacking.com/about-us/
https://www.beyinpacking.com/about-us/
https://www.beyinpacking.com/about-us/

Ne premtojmë se do të përgjigjemi brenda 30 minutave të ditës, dhe brenda 8 orëve gjatë natës. Ne jemi të gatshëm të ndihmojmë në zgjidhjen e problemeve, pavarësisht se do të porosisni apo jo përfundimisht. Mbi 20 vjet, ka rrallë klientë që ankohen për ne, dhe ne mund të premtojmë se nuk do të pendoheni kurrë që na keni zgjedhur.

Letra dhe Paketimi Plastikë Kazuo Beyin, Ltd

Kompania jonë është e angazhuar në hulumtimin e çantave biodegradable

Paketimi Beyin tani është tashmë një ndërmarrje e pjekur dhe e qëndrueshme, ne kurrë nuk harrojmë se si mund të rritemi kaq shpejt për shkak të mbështetjes nga shoqëria dhe klientët tanë. Ne do të përpiqemi të bëjmë më të mirën për t'ia kthyer komunitetit.

Ne iu përkushtuam hulumtimit rreth qeseve të biodegradueshme, duke shpresuar të zvogëlojmë mbeturinat plastike në tokë. Ne u përpoqëm për shumë vite, dhe më në fund gjetëm një masterbatch nga kompania britanike Welles që mund të shtohet në lëndë të parë si PE, BOPP, PET, etj, për të bërë që çantat e laminuara të biodegradohen. Ne ndihmojmë që më shumë njerëz ta njohin dhe ta përdorin këtë material në vend të plastikës së zakonshme duke përjashtuar kostot, sepse shpresojmë të mund të mbajmë dhe të kujtojmë bukurinë e mjedisit tonë.

Mirëqenia Publike

Përveç kësaj, ne jemi të etur për mirëqenien publike. Ne kemi shkuar në geracomium për shumë herë, ku jeton shumë plak i vetmuar. Ne besojmë se, një shoqëri e mirë duhet të lejojë që të moshuarit të kenë dikë nga i cili varen, dhe ne jemi të gatshëm të kontribuojmë me pjesën tonë.

Paketimi Beyin është një kompani e kualifikuar, e përgjegjshme dhe me zemër të madhe. Ne fokusohemi në zhvillimin e qëndrueshëm, kemi parasysh kënaqësitë e klientëve dhe kujdesemi për lumturinë e punonjësve. 

https://www.beyinpacking.com/about-us/
https://www.beyinpacking.com/about-us/
https://www.beyinpacking.com/about-us/

Gati për të mësuar më shumë? Filloni sot!

Ne kurrë nuk harrojmë pse fillojmë, kështu që ne e dimë se ku do të shkojmë!