Zhvillimi i Paketimit Beyin

Letra dhe Paketimi Plastikë Kazuo Co, Ltd ishte themeluar në vitin 1998 që në fillimet e saj, dhe quhet Xiongxian Shuangli Plastic Co, Ltd, e cila tregtonte kryesisht çanta me bluza në atë kohë. Pas kësaj, ne krijuam Pekin Shuangli Shuoda Plastike Co, Ltd. dhe vazhduam të bëjmë tregti për 10 vjet derisa të ndërtonim fabrikën tonë dhe më pas të krijonim Xiongxian Juren Paper Plastike Paketimi i Co, Ltd në 2009. Dhe gjatë kësaj, ne ofruam çanta për Lojërat Olimpike 2008 të Pekinit, gjë që ishte një nder i madh për ne. Ne u përqendruam vetëm në tregtinë e brendshme në atë kohë, dhe pastaj me trendet, ne gjetëm se ka shumë shanse nga tregtia ndërkombëtare, kështu që vendosëm të përfshiheshim, pastaj vendosëm departamentin tonë të tregtisë ndërkombëtare dhe morëm pjesë në 116- Panairi i 118-të të Kantonit dhe arriti rezultate të shkëlqyera. Ne dinim më shumë dhe mësuam më shumë përmes tregtisë ndërkombëtare dhe shfaqjeve të ndryshme, dhe në mënyrë që të zgjerojmë biznesin tonë, ne krijuam Importin dhe eksportin e Hebei Ruika Co, Ltd.

https://www.beyinpacking.com/about-us/company-development/

Ne vazhduam të mësonim, të merrnim dhe të rriteshim, deri në vitin 2017 qeveria jonë krijoi Zona e Re Xiong'an ku ndodhej fabrika jonë. Atëherë takuam problemin më të madh: mbijetesën ose shkatërrimin. Nëse duam të vazhdojmë biznesin tonë, duhet të zhvendosim fabrikën tonë në një vend tjetër, dhe kjo kushton shumë, kohë, para, njerëz, etj. Ndërsa nëse largohemi, kjo do të jetë mënyra më e lehtë por mënyra më e papërgjegjshme, ne nuk dinë të përballen me punëtorët, shitjet dhe klientët tanë. Pas një vuajtjeje të gjatë, më në fund vendosëm të vazhdojmë. Për fat të mirë, zyrtarët nga qeveria Liaoning tërheqin investimet për të ftuar, dhe ne gjetëm njëri-tjetrin, pastaj u zhvendosëm në Provinca Liaoning, dhe më pas ndërtuam fabrikën tonë të re, dhe krijuam një kompani të re, kjo është Kazuo Beiyin Paper and Packaging Co, kaluam një vit, vetëm një vit ndërtuam fabrikën tonë të re, e cila mbi 4,000, 7 punëtori moderne.

https://www.beyinpacking.com/about-us/company-development/

Si drejtuesi i ndërmarrjeve të tjera të zhvendosura rishtas, zyrtarët lokalë shpesh vijnë dhe vizitojnë kompaninë tonë dhe japin sugjerime se si mund të kemi një situatë të favorshme. Ne marrim shumë mbështetje nga qeveria jonë dhe paguajmë shumë.

Ne besojmë se do të jemi më të mirë dhe më të mirë.

https://www.beyinpacking.com/about-us/company-development/
https://www.beyinpacking.com/about-us/company-development/