• Custom child resistance slider zipper cannabis bag

  Çantë kanabisi me zinxhir rrëshqitës me rezistencë për fëmijë

  Çanta e rezistencës për fëmijë me zinxhir duket shumë e bukur dhe artistike. Vetëm në mënyrë që të marrim këtë çantë zinxhiri rrëshqitës, duhet të porosisim zinxhir të veçantë, dhe gjithashtu duhet të fusim rrëshqitësin në qese me dorë. Kjo do të kushtojë më shumë kohë dhe para. Por vërtet ia vlen kjo.
 • Ready to ship all sizes cannabis bag

  Gati për të dërguar të gjitha madhësitë çantë kanabis

  Kryesisht bëjmë punë OEM, që do të thotë se do të prodhojmë çanta në përputhje me llojin, madhësinë, materialin, trashësinë, shtypjen dhe sasinë e çantës. Ndërsa tani ka një nevojë më të madhe për çanta të gatshme për të dërguar, atëherë ne takojmë tregun dhe përpiqemi të bëjmë më të mirën për të bërë dizajnet dhe cilësinë më të mirë për ju.
 • Custom printed child resistance pinch N slid bag

  Çantë rrëshqitëse N e majë e rezistencës për fëmijë të shtypur

  Ne kemi bërë shumë madhësi të ndryshme çantash çikë, disa janë çanta të vogla, njerëzit do t'i vendosin produktet e tyre direkt në të. Ndërsa disa klientë pëlqejnë të bëjnë një çantë më të madhe, si 9 '' X12 '', si një çantë pazar. Ata do ta vendosin çantën në një dyqan, pasi të ketë një blerës që të marrë disa çanta të ndryshme të vogla, ata do t'i fusin të gjitha çantat e vogla në këtë çantë të madhe blerjeje dhe do ta vulosin siç kërkon qeveria.
 • Double zipper child resistance cannabis bag

  Qese kanabisi për rezistencë ndaj fëmijëve me zinxhir të dyfishtë

  Zinxhiri i dyfishtë është një lloj zinxhiri special që mund të mbrojë fëmijët nga produkti brenda çantave, ka një hapje false në pjesën e pasme të çantave, nëse doni të hapni çantat, ju duhet të tërhiqni shtresën e përparme dhe shtresën e pasme në të njëjtën kohë , përndryshe nuk mund të hapet.'sshtë shumë popullor në qeset e kanabisit.
 • Customized stand up resealable cannabis bag

  Qëndroni në rregull çantën e kanabisit të ripërtëritshme

  Çanta e mbyllur me zinxhir është lloji më i përdorur për paketimin e kanabisit, pa marrë parasysh lule të thata ose kafe, sheqer, biskota që shtohen me CBD ose THC. Shumica e klientëve e duan sipërfaqen me shkëlqim me një dritare, gjithashtu tani shtypja UV është një trend i ri.
 • China wholesale cannabis sachet bag

  Kinë me shumicë qese qese kanabisi

  Për kanabisin, si për lulet e thata, normalisht njerëzit do të zgjedhin çanta në këmbë sepse i duhet një hapësirë ​​më e madhe. Ndërsa për disa kapsula, qeset e vogla me qese do të jenë një zgjedhje më e mirë. Ne mund të bëjmë çantën më të vogël 4 * 5 cm, ndërsa madhësia e zakonshme është 5 * 12 cm, si çanta Carttel më poshtë. Gjithashtu edhe për qeset e vogla të kanabisit, ju mund të bëni mat, me shkëlqim ose UV, me fletë metalike ose pa të, me dritare, zinxhir, etj.