• Custom child resistance slider zipper cannabis bag

  Çantë kanabisi me zinxhir rrëshqitës me rezistencë për fëmijë

  Çanta e rezistencës për fëmijë me zinxhir duket shumë e bukur dhe artistike. Vetëm në mënyrë që të marrim këtë çantë zinxhiri rrëshqitës, duhet të porosisim zinxhir të veçantë, dhe gjithashtu duhet të fusim rrëshqitësin në qese me dorë. Kjo do të kushtojë më shumë kohë dhe para. Por vërtet ia vlen kjo.
 • Custom printed child resistance pinch N slid bag

  Çantë rrëshqitëse N e majë e rezistencës për fëmijë të shtypur

  Ne kemi bërë shumë madhësi të ndryshme çantash çikë, disa janë çanta të vogla, njerëzit do t'i vendosin produktet e tyre direkt në të. Ndërsa disa klientë pëlqejnë të bëjnë një çantë më të madhe, si 9 '' X12 '', si një çantë pazar. Ata do ta vendosin çantën në një dyqan, pasi të ketë një blerës që të marrë disa çanta të ndryshme të vogla, ata do t'i fusin të gjitha çantat e vogla në këtë çantë të madhe blerjeje dhe do ta vulosin siç kërkon qeveria.
 • Double zipper child resistance cannabis bag

  Qese kanabisi për rezistencë ndaj fëmijëve me zinxhir të dyfishtë

  Zinxhiri i dyfishtë është një lloj zinxhiri special që mund të mbrojë fëmijët nga produkti brenda çantave, ka një hapje false në pjesën e pasme të çantave, nëse doni të hapni çantat, ju duhet të tërhiqni shtresën e përparme dhe shtresën e pasme në të njëjtën kohë , përndryshe nuk mund të hapet.'sshtë shumë popullor në qeset e kanabisit.