Çanta e salcës së personalizuar fabrika me shumicë e Kinës

Përshkrim i shkurtër:

Forma të ndryshme të salcës kanë kërkesa të ndryshme speciale për paketim, duke përfshirë qëndrueshmërinë, jo-toksicitetin, vulosjen e përsëritur, vulosjen dhe disa veti fizike dhe mekanike. Le të mësojmë më shumë rreth qeseve të salcës.


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Si të krijoni një qese salcë?

Salca është një material ndihmës në gatim. Megjithëse ka qenë përgjegjës për të ndihmuar, askush nuk ka guxuar të thotë kurrë se nuk është e rëndësishme. Shija e një pjate shpesh ka nevojë për salcë për tu kontrolluar. Salca e përgjithshme ka një rrjedhshmëri të caktuar, ka pastë, si salcë luleshtrydhe, salcë sallate, salcë kerri, ose pluhur grimcuar, si pluhur qimnon, pluhur speci, ose lëng, të tilla si vaj ulliri, uthull, ka edhe të ngurta erëza të përbëra, të tilla si fundet e tenxhereve të nxehta. Forma të ndryshme të salcës kanë kërkesa të ndryshme speciale për paketim, duke përfshirë qëndrueshmërinë, jo-toksicitetin, vulosjen e përsëritur, vulosjen dhe disa veti fizike dhe mekanike. Le të mësojmë më shumë rreth saj.

Qese salce pasta

Salca pastë në përgjithësi përmban ujë, kështu që është e lehtë të shumohen bakteret. Duhet të jetë antibakterial gjatë ruajtjes. Paketimi do të kërkojë kushtet për të izoluar rritjen e baktereve, dhe kërkesat për lagështirë, rezistente ndaj oksigjenit dhe dritës janë relativisht të larta, atëherë zakonisht përdoren materiale të përbërë dhe plating alumini, i cili ka një rezistencë të mirë të ajrit dhe një pengesë të fortë te oksigjeni. Parandalon oksidimin e salcës. Në rrethana normale, kjo mund të garantojë që salca të mos përkeqësohet për 12 muaj. Nëse keni nevojë për kërkesa më të larta për mbrojtje, mund të zgjidhni të përdorni alumin të pastër në vend të saj si një shtresë mbrojtëse.

Customized sauce bag wholesale China factory
Customized sauce bag wholesale China factory

Salcë pluhur

Salca me pluhur është relativisht e thatë dhe niveli i mbrojtjes është relativisht më i ulët se ai i salcës së pastë. Ju mund të zgjidhni çanta paketimi të përbërë me dy shtresa BOPP / PE ose PET / PE. Shtimi i një dritareje transparente u lejon konsumatorëve të shohin qartë produktet brenda, gjë që është më intuitive.

Customized sauce bag wholesale China factory
Customized sauce bag wholesale China factory

Salcë e lëngshme

Për salcat e lëngshme, ne zakonisht rekomandojmë përdorimin e një qese gypi për derdhjen e lehtë.

Customized sauce bag wholesale China factory
Customized sauce bag wholesale China factory

Salcë e ngurtë

Salca e ngurtë zakonisht paketohet në vakum në një qese vakumi së pari, dhe pastaj paketohet në një qese të jashtme për paketim dytësor.

Paketimi Beyin përdor filmin plastik të miratuar nga FDA si shtresa e brendshme e të gjitha qeseve të paketimit të salcës, për të siguruar pajtueshmërinë dhe tolerancën e materialeve të paketimit me salcat, dhe për të siguruar që salcat nuk do të kalojnë filmin e brendshëm dhe nuk do të depërtojnë midis dy shtresa materialesh, dhe nuk do të rrjedhë nga qesja e salcës. Për më tepër, qeset e salcës të personalizuara nga paketimi Beyin preferojnë ngjitëse me performancë të lartë për të siguruar që ato mund të ruajnë efektin e tyre ngjitës pas kontaktit me salcën, të shmangin delaminimin e filmit të përbërë dhe të mos lejojnë që salca të kontaktojë shtresën e bojës së shtypjes.

Në përgjithësi, çanta e paketimit të salcës është një qese e sheshtë ose çantë e ngritur, e cila përdoret për të mbajtur produkte me vëllim të vogël dhe të mesëm. Trashësia e qeses së ambalazhit është ndërmjet 60 ~ 200 mikronë / anë, në përputhje me peshën e produktit. Trashësia uniforme është kërkesa themelore e qeseve plastike të paketimit. Qeset e salcës të prodhuara nga Beyin Packaging do t’i nënshtrohen një testi të rreptë, duke përfshirë provën e trashësisë, provën e forcës së lëvozhgës, provën e rezistencës në tërheqje, provën e modulit elastik, provën e koeficientit të fërkimit, provën e rezistencës së retortës, etj. trashësia, fleksibiliteti i lartë dhe mund të përballojnë një presion të caktuar pa u thyer. Filmi me shumë shtresa është i përbërë fort, rezistent ndaj yndyrës dhe rezistent në temperaturë të lartë për të siguruar që qesja e paketimit të mos ketë probleme të tilla si delaminimi, tkurrja dhe thyerja e qeses pasi thasët e ambalazhit të kthehen dhe të sterilizohen. Kontrolloni koeficientin e fërkimit brenda një diapazoni të arsyeshëm për të siguruar që ai të mos lëshohet ose të rrëshqasë.

Qesja e salcës përdoret si shtesë ushqimore, kështu që siguria e saj duhet të garantohet. Paketimi Beyin prezantoi një makinë petëzuese me shpejtësi të lartë, e cila ka shpejtësi më të shpejtë të ngrohjes, avullim më të shpejtë të aditivëve dhe më pak substanca të dëmshme. Pas përfundimit të prodhimit, paketimi Beyin do të provojë gjithashtu qeset e salcës përmes testit të mbetjeve të tretësit, do të kontrollojë rreptësisht mbetjet e tretësit dhe do të shmangë migrimin e tretësve të mbetjeve në salcë nën ambiente me temperaturë të lartë, duke mbrojtur kështu shëndetin e konsumatorëve.

Për çanta paketimi me kapacitet të vogël, çanta paketimi një herë, nuk keni nevojë të shtoni zinxhirë, thjesht shtoni një vrimë loti, ose nëse produkti juaj duhet të varet në raft, mos harroni të shtoni vrima grepi. Për produktet me vëllim të madh që duhet të përdoren në mënyrë të përsëritur, rekomandohet të shtoni një zinxhir, i cili mund të vuloset në mënyrë të përsëritur për të zgjatur afatin e ruajtjes së salcës.

Customized sauce bag wholesale China factory
Customized sauce bag wholesale China factory

Magazinimi i qeses së paketimit është shumë i rëndësishëm. Nëse qesja e paketimit është e ekspozuar ndaj diellit dhe erës për një kohë të gjatë, ngjyra do të zbehet edhe nëse është brenda shtypjes, kështu që çanta e paketimit duhet të ruhet në një vend të freskët dhe të ajrosur, në mënyrë që ngjyra e mrekullueshme e çantës së paketimit të mund të mbahen për një kohë të gjatë. Dhe mos e vendosni shumë të lartë për të parandaluar dëmtimin e qeses nga kompresimi dhe fërkimi i tepërt.


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni