https://www.beyinpacking.com/factory-tour/

Kazuo Beyin Letra dhe Paketimet Plastike Co, Ltd, themeluar në vitin 1998, është një fabrikë profesionale e cila integron projektimin, R&D dhe prodhimin.

Ne vetë:

Më shumë se 20 vjet përvojë prodhimi

40,000 7 punëtori moderne

18 linja prodhimi

120 punëtorë profesionistë

50 shitje profesionale

Mund të kontrolloni seminarin tonë nga lidhja më poshtë:

06
01

Shumica e çantave dhe kutive tona përdoren për ushqim, ne duhet të garantojmë cilësinë e produkteve tona. Ne marrim çertifikata të FDA, SGS, EU, ISO9001, etj. Për t'ju bërë të ndiheni të sigurt. Ne mund të premtojmë se produktet tona janë të sigurta për ushqim, pa erë, dhe të bëra nga material i virgjër.

Në mënyrë që të zgjerojmë biznesin tonë, ne i mirëpresim klientët tanë të vizitojnë fabrikën tonë, gjithashtu kurrë nuk kemi frikë të shkojmë jashtë.

Nga viti 1998 e deri më tani, kemi marrë pjesë në shumë shfaqje të brendshme dhe të jashtme, si Canton Fair, Parma Food and Machinery Exhibition, 2019 Las Vegas Pack Expo, etj. Gjithashtu ka shumë klientë që kanë vizituar fabrikën tonë. Pas vizitës së tyre, gati të gjithë e pëlqejnë filozofinë tonë të korporatave dhe nuk do të dyshojnë më në cilësinë e produkteve tona. Ne jemi shumë të kënaqur që mësojmë ide më të përparuara nga të tjerët dhe i ndajmë tonat me të tjerët.

https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/
https://www.beyinpacking.com/factory-tour/