• China wholesale paper film roll

    Rrotull filmash me shumicë në Kinë

    Rrotullimi i filmit është shumë i popullarizuar për disa fabrika të mëdha, ose kompani që kanë makinë mbushëse. Zakonisht për rrokullisje filmi plastik, njerëzit e përdorin atë për të paketuar kafe çdo ditë, karamele, biskota, etj. Ndërsa për film letre, mund të përdoret për disa petë të menjëhershme, sheqer ose ketchup, etj.
  • How to use my film roll packaging?

    Si të përdor paketimin tim të rrotullës së filmit?

    Ekzistojnë kryesisht 5 lloje çantash, çantë e sheshtë, çantë ngritëse, çantë anësore me gusetë, çantë me fund të sheshtë dhe rrotull filmi. 4 prej tyre janë çanta të ndara, vetëm një film i fundit është në një listë të plotë. Kjo lloj çantë është e përshtatshme për mbushjen e makinës, e cila kursen shumë kohë dhe kosto të kostos së punës. Këtu ju tregoj Si të përdorni paketimin e rrotullës së filmit tim?