• Custom self-standing plastic flour bag

    Qese plastike me miell të vetë-qëndruar me porosi

    Materiali: Materiali që ne përdorim për këtë produkt është MOPP + PE. Mbrojtja e mjedisit, jeshile, pa ndotje, përdorimi i këtij materiali bën që qesja e paketimit të ketë performancë pengese të klasit të parë, të papërshkueshme nga uji dhe lagështirë, kohë të gjatë magazinimi dhe të fortë vetitë mekanike.
    Lloji i çantës: Për llojin e çantës, ne përdorim një model të vulës në këmbë, ata mund të qëndrojnë vetë. Përveç kësaj, ne kemi shtuar një dorezë. Dizajni i mbajtur me dorë është i përshtatshëm për përdoruesit për ta mbajtur. Asnjë paketim tjetër nuk përdoret për ta mbajtur atë.