• Pet food packaging Customized cat treat packaging bags Cat grass packaging bags

  Paketimet e ushqimit për kafshët Çanta paketimi për trajtimin e maceve të personalizuara Çanta për paketimin e barit të maceve

  • Çanta të ndryshme me madhësi mund të personalizohen
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Sipërfaqja mat dhe sipërfaqja me shkëlqim janë të disponueshme
  • Mund të shtohet një dritare e pastër për të lejuar klientin përfundimtar të shohë se çfarë gjendet brenda çantave të paketimit direkt
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet në çantat e paketimit
  • Niveli i lotit është i nevojshëm për të hapur qeset e paketimit me lehtësi

   

 • Pet food packaging Flat zipper fish food packaging bags

  Paketimet e ushqimit për kafshët shtëpiake Çanta e paketimit të ushqimit me peshk zinxhir

  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Madhësia e paketimit mund të personalizohet
  • Dizajni i paketimit mund të personalizohet, dhe dizajni falas është i disponueshëm
  • Çantat e sheshta dhe çantat e ngritura janë të disponueshme
  • Dritarja e pastër mund të projektohet për të lejuar klientin përfundimtar të shohë se çfarë ka brenda direkt
  • Vrima e varur mund të shtohet për të varur produktin në raft
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet për të hapur mbyllur qeset e paketimit në mënyrë të përsëritur
 • Customized Cat Litter packaging paper bags manufacturer

  Prodhuesi i çantave të letrës së ambalazheve të personalizuara Cat Litter

  • Qeset në këmbë, çantat e poshtme të sheshtë dhe çantat anësore të gustos janë të disponueshme
  • Madhësia mund të personalizohet bazuar në kapacitetin e qeseve të paketimit
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • 2 shtresa, 3 shtresa ose 4 shtresa materiali do të rekomandohen sipas kërkesës tuaj
  • Zinxhiri mund të shtohet për të mbyllur qeset e paketimit
 • custom tea paper pouches Paper pouches manufacturer Beyin packing

  qese prej letre çaji porosi prodhuesit e qeseve të letrës Paketimi Beyin

  • Pamja klasike, materiali eko-miqësor
  • Çanta të sheshta, çanta ngritëse, çanta gusete dhe çanta me fund të sheshtë janë të gjitha në dispozicion
  • Ngjyra kafe dhe e bardhë janë në dispozicion
  • Madhësia mund të personalizohet, dizajni falas është në dispozicion
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Zinxhiri mund të shtohet për të mbyllur qeset e paketimit
  • Niveli i lotit është i nevojshëm për të hapur qeset e paketimit me lehtësi.

   

 • Custom tea pouches flat bags tea pouches manufacturer

  Çanta me porosi çaji prodhues të qeseve të sheshta

  • Lloji më i thjeshtë i çantave të paketimit, vetëm paneli para dhe mbrapa për të treguar informacionin e produktit
  • Sipërfaqja mat dhe sipërfaqja me shkëlqim janë të disponueshme
  • Shtresa e ndotur mund të bllokojë dritën UV, lagështinë dhe oksigjenin jashtë për ta mbajtur çajin të freskët për aq kohë sa të jetë e mundur
  • Zinxhiri i rralluar mund të shtohet për të ndihmuar klientët të hapin dhe të mbyllin çantat e paketimit në mënyrë të përsëritur, të zgjasin jetën e dyqanit.
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Nxjerrja e lotëve ndihmon klientët fundorë të hapin çantat e paketimit lehtësisht
 • Stand up tea pouches tea pouches manufacturer Beyin packing

  Qëndroni në qese çaji prodhuesit e qeseve të çajit paketimin Beyin

  • Qesja e ngritur mund të qëndrojë në raft vetvetiu, më mirë të shfaqet
  • Shtresa e folied mund të bllokojë dritën UV, oksigjenin dhe lagështinë jashtë dhe ta mbajë freskinë e çajit për aq kohë sa të jetë e mundur
  • Zinxhiri mund të shtohet në qese për të mbyllur qeset e paketimit
  • Një pikë loti është e nevojshme për të lejuar klientin të hapë lehtësisht çantat e paketimit
  • Dritarja e pastër mund të projektohet që të lejojë klientin përfundimtar të shohë se çfarë ka brenda qeseve të paketimit direkt, të rrisë shitjen.
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
 • Tea pouches wholesale Side gusset packaging bags Beyin packing

  Qese çaji me shumicë Side gusset paketim paketimi Beyin

  • Katër palët për të shfaqur informacionin e markës dhe produktit
  • Pamja e kubit duket më e rregullt dhe e bukur
  • Shtresa e shkrirë përdoret për të bllokuar dritën UV, lagështinë dhe oksigjenin jashtë, për të mbajtur freskinë e çajit për aq kohë sa të jetë e mundur
  • Nxjerrja e lotëve mund të ndihmojë klientët të hapin çantat e paketimit lehtësisht.
 • Custom pasta packaging bags pasta bags manufacturer frozen pasta bags

  Qese paketimi makarona me porosi prodhuesit e qeseve të makaronave qese makarona të ngrira

  • Janë të disponueshme çanta mbyllëse, çanta të sheshta, çanta ngritëse, çanta anësore
  • Petëzuar me shtresa muti të filmit plastik për të siguruar qëndrueshmërinë e qeseve të paketimit
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Çanta ambalazhi të shtypura me dritare të pastër
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet për të zgjatur kohën e ruajtjes
  • Madhësia mund të personalizohet dhe dizajni mund të personalizohet