• Custom pasta packaging bags pasta bags manufacturer frozen pasta bags

  Qese paketimi makarona me porosi prodhuesit e qeseve të makaronave qese makarona të ngrira

  • Janë të disponueshme çanta mbyllëse, çanta të sheshta, çanta ngritëse, çanta anësore
  • Petëzuar me shtresa muti të filmit plastik për të siguruar qëndrueshmërinë e qeseve të paketimit
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Çanta ambalazhi të shtypura me dritare të pastër
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet për të zgjatur kohën e ruajtjes
  • Madhësia mund të personalizohet dhe dizajni mund të personalizohet
 •  Customized side gusset rice packaging with handle

   Paketim orizi anesor i përshtatur me dorezë

  Shumica e njerëzve pëlqejnë ta paketojnë orizin si një tullë, kjo qese me tulla orizi është një lloj çantash anësore, dhe mund të jetë qese e pastër me vakum ose mund të shtypen. Mund të jetë gollse ose mat. Dhe me një dorezë, klienti mund ta marrë atë lehtësisht.

 • Custom stand up plastic flour pouch

  Qëndroni me porosi qesen plastike të miellit

  • Mund të jenë qese plastike ose qese letre
  • I përshtatshëm për 100g, 200g, 500g, 1kg, 5lbs, 10lbs
  • Mund të jenë çanta të sheshta, çanta ngritëse, çanta anësore, çanta vakumi
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Material antistatik
  • Madhësia dhe modeli mund të personalizohen, dhe MOQ bazohet në madhësinë

   

 • Customized side gusset beans packaging

  Paketimi i fasuleve anësore të personalizuara

  Çantat anësore të gurëve janë një lloj paketimi popullor në paketimin e drithërave, të tilla si tulla me oriz është një lloj qese anësore. Guseta e të dy anëve do të zgjatet kur të mbushni produktin, dhe e gjithë çanta do të jetë një kub, me ngjyra vepra arti, do të jetë shumë tërheqëse. Dhe me një dorezë do të ndihmojë klientin të marr produktin me lehtësi.

 • Wholesale stand up zipper grain packaging

  Paketimi i grurit me zinxhir me shumicë

  Për të paketuar kokrrën, si orizin, farën, aromën, grurin etj., Sipas peshës së produktit, ne rekomandojmë lloje të ndryshme qesesh, si nëse paketoni kokrra të vogla, atëherë çanta në këmbë do të jetë në rregull për ju. Nëse dëshironi për të paketuar oriz, atëherë mund të jesh si tullë orizi, do të ishte një qese anësore, dhe çanta e poshtme e sheshtë është gjithashtu një lloj qese popullore.