Dhurata e preferuar për vaktet e Krishtlindjeve për vajzat, në të vërtetë ndryshoi paketimin

Krishtlindja po vjen së shpejti. Kjo nuk është vetëm një ditë që uron ardhjen e vitit të ri, por edhe një ditë kur të gjithë i japin dhurata njëri-tjetrit dhe shprehin shqetësimin e ndërsjellë. Do të vijojnë edicionet e kufizuara të Krishtlindjeve të bizneseve të ndryshme. Si mund ta humbisni këtë shans të madh?

Dhuratat e Krishtlindjes, do të thotë surpriza, do të thotë unike. Shumë marka do të shfrytëzojnë këtë mundësi për të përshkruar momente të ndryshme të Krishtlindjeve edhe pse dizajne krijuese në paketim. Këtu janë disa paketime të Krishtlindjeve që pëlqejnë vajzat, dhe ndoshta mund t'ju frymëzojnë.

1. Starbucks

Starbucks ka qenë duke luajtur marketing në paketim për shumë vite dhe këto Krishtlindje nuk bëjnë përjashtim.

https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/

Në vitin 2020, Starbucks lançoi tre pije për Krishtlindje, përkatësisht Latte me Lajthë Toffee, Moka të Zezë Lava dhe Latte me Çaj të Krishtlindjeve Latte.

https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/
https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/
https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/

Turi i Krishtlindjeve i këtij viti përfshin flokët e dëborës, yjet dhe fishekzjarret në dizajn, duke sjellë një atmosferë të fortë të Krishtlindjeve dhe plot fëmijëri. Me një filxhan kaq të freskët dhe të përshtatshëm, të gjithë e duan atë.

Për më tepër, Starbucks gjithashtu lançoi një seri produktesh periferike të tilla si zinxhirë çelësash, varëse Krishtlindjesh, ëmbëlsira të Krishtlindjeve, etj për të përmbushur nevojat e ndryshme të njerëzve.

https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/

Ndryshimet në paketimin e Starbucks kanë përmbushur pritjet e njerëzve për Krishtlindje dhe rritjen e identitetit të përdoruesit. Besohet se xhiroja e dhjetorit e Starbucks do të tregojë vlerën e marketingut të kësaj paketimi.

 

2. dashnor i bardhë

Shiroi Koibito është i famshëm për shkak të kuptimit të saj romantik, dhe në Krishtlindje, ajo zgjedh të kuqen si temë dhe përshkruan skenën e karnavalit të Krishtlindjeve në kutinë. Çuditërisht, çanta e paketimit të biskotave është gjithashtu një edicion special i Krishtlindjeve. Kjo dhuratë duket se vjen nga Santa Claus.

https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/
https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/
https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/

3. M&M

Paketimet e M&M janë gjithmonë qesharake, dhe këtë vit, për të festuar Krishtlindjen, familja e M&M vuri kapelet Santa në kokë.

https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/
https://www.beyinpacking.com/news/girls-favorite-christmas-snacks-gift-actually-just-changed-the-packaging%EF%BC%81/

Krishtlindja nuk është vetëm një festë, por edhe një kohë e shkëlqyeshme për çdo markë për të reklamuar. Paketimi për këtë rast jo vetëm që mund të pasqyrojë modën e biznesit, por gjithashtu të përcjellë sinqeritetin e biznesit tek konsumatori, duke rritur ndjenjën e identitetit të klientit.

Disa njerëz gjithmonë thonë se vetëm markat e mëdha duhet të përfitojnë nga situata për të promovuar. Në fakt, festivalet janë koha e shkëlqyeshme për promovimin e markave të vogla. Në ditët e sotme, Vetëm produktet e mira me reklamim të mirë mund të luajnë një rol shumëzues. Paketimi Beyin mund t'ju ofrojë një larmi të shërbimeve të dizajnit dhe prodhimit të çantave të paketimit për të përmbushur nevojat individuale me cilësi dhe shërbim të mirë.

Nëse nuk i keni arritur Krishtlindjet, atëherë mos harroni vitin e ri këtë pikë madhështore.


Koha e postimit: Dhjetor-21-2020