• Nut flat bottom kraft paper bag

  Çantë letre kraft me fund të sheshtë arre

  Për të hartuar një qese me arra, së pari sigurohuni se sa gram dëshironi të paketoni në një qese, pastaj vendosni llojin e çantës dhe madhësinë e çantës, shitja e paketimit Beyin mund t'ju ndihmojë të vendosni materialin dhe trashësinë, dhe nëse keni ndonjë kërkesë tjetër të veçantë, ne. Pastaj paketimi Beyin do t'ju ndihmojë të personalizoni vetë çantat tuaja me arra.
 • China nuts bag manufacturers

  Prodhuesit e qeseve me arra në Kinë

  Nëse jeni duke kërkuar për një prodhues për të shtypur çantën tuaj me arra, por nuk keni ide se si të krijoni një qese me arra, atëherë ejani në paketimin Beyin, i cili mund t'ju ndihmojë të përshtatni çantën tuaj të arrave, duke përfshirë materialin, stilin e çantës, madhësinë, trashësia, dhe kështu me radhë.
 • China plastic dates bag supplier

  Furnizuesi i qeseve të datave plastike të Kinës

  Paketimi Beyin mund të prodhojë çanta të ndryshme me hurma, të tilla si çanta ngritëse, çanta të sheshta, çanta anësore dhe çanta me fund të sheshtë, çfarë ngjyre ju pëlqen dhe çfarë dizajni ju nevojitet, të gjitha të disponueshme.