• Custom pasta packaging bags pasta bags manufacturer frozen pasta bags

  Qese paketimi makarona me porosi prodhuesit e qeseve të makaronave qese makarona të ngrira

  • Janë të disponueshme çanta mbyllëse, çanta të sheshta, çanta ngritëse, çanta anësore
  • Petëzuar me shtresa muti të filmit plastik për të siguruar qëndrueshmërinë e qeseve të paketimit
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Çanta ambalazhi të shtypura me dritare të pastër
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet për të zgjatur kohën e ruajtjes
  • Madhësia mund të personalizohet dhe dizajni mund të personalizohet