• Customized cat grass bag cat treat packaging bag

    Çantë paketimi e trajtuar me qese bari të maces

    Çantat me bar mace përdoren për të mbajtur bar mace. Madhësia e çantave me bar të maceve bazohet në kapacitetin e qeseve. Materiali më i përdorur për çantat me bar mace është PET / PE ose BOPP / PE. Sipas kërkesave të sipërfaqes mat ose me shkëlqim, zgjidhni përkatësisht BOPP ose PET. Ne gjithashtu mund të shtojmë modelin e dritares në çantë, Kjo u lejon konsumatorëve të dinë më intuitivisht se çfarë ka në çantë.
  • Flat zipper fish food bag

    Qese ushqimi me peshk zinxhir të sheshtë

    Qesja e ushqimit të peshkut demon rritet shumë këto vite, Si një kafshë zbukuruese, peshqit po rriten gjithnjë e më shumë nga njerëzit si kafshë shtëpiake , gjë që çon në ushqimin e peshkut të bëhet një produkt popullor. Në mënyrë që të ndihmojë peshkun të marrë ushqim të pasur, ushqimi i peshkut gjithashtu bëhet gjithnjë e më i avancuar. Qesja e ushqimit të peshkut mund të ndihmojë në ruajtjen e ushqimit të peshkut për një kohë të gjatë dhe mbajtjen e freskët të ushqimit të peshkut.