• Dog food Pet food Beyin packing food packaging bag

  Ushqim për qen Ushqim për kafshë Beyin paketim qese paketimi ushqimi

  Zakonisht qesja e ushqimit të qenve në treg paketohet në qese plastike. Ndoshta të gjithë mendojnë se këto çanta janë të njëjta, nuk ka asnjë ndryshim, por nuk është kështu. Paketimi i ushqimit të kafshëve shtëpiake mund të bëhet në dy shtresa, tre shtresa, ose edhe katër shtresa. Le të mësojmë më shumë për këtë.
 • Customized cat grass bag cat treat packaging bag

  Çantë paketimi e trajtuar me qese bari të maces

  Çantat me bar mace përdoren për të mbajtur bar mace. Madhësia e çantave me bar të maceve bazohet në kapacitetin e qeseve. Materiali më i përdorur për çantat me bar mace është PET / PE ose BOPP / PE. Sipas kërkesave të sipërfaqes mat ose me shkëlqim, zgjidhni përkatësisht BOPP ose PET. Ne gjithashtu mund të shtojmë modelin e dritares në çantë, Kjo u lejon konsumatorëve të dinë më intuitivisht se çfarë ka në çantë.
 • High quality foil lined dog food bag

  Çantë ushqimi për qen të rreshtuar në fletë metalike me cilësi të lartë

  Çantat me fund të sheshtë janë lloji më i popullarizuar i qeseve për ushqimet e kafshëve shtëpiake, ato mund të mbajnë ushqime të kafshëve me vlera të mëdha dhe duken bukur në raft, janë tërheqëse. Dhe çantat e ngritura dhe çantat anësore janë të gjitha të njohura për ushqimin e kafshëve shtëpiake dhe kafshët shtëpiake rostiçeri
 • Customized Cat Litter bag

  Çantë mbeturinash Cat e personalizuar

  Çanta për pjellë mace mund të jetë një çantë ngritëse ose një çantë anësore me gusetë ose një çantë e poshtme e sheshtë, çantat për ngritje rekomandohen të mbajnë pjellë mace me vëllim të vogël dhe të mesëm, dhe çantat anësore dhe çantat e poshtme të sheshtë rekomandohen të mbajnë të mëdha vëllim pjellë macesh. Mund të petëzohet nga 2 shtresa, 3 shtresa ose 4 shtresa.
 • Flat zipper fish food bag

  Qese ushqimi me peshk zinxhir të sheshtë

  Qesja e ushqimit të peshkut demon rritet shumë këto vite, Si një kafshë zbukuruese, peshqit po rriten gjithnjë e më shumë nga njerëzit si kafshë shtëpiake , gjë që çon në ushqimin e peshkut të bëhet një produkt popullor. Në mënyrë që të ndihmojë peshkun të marrë ushqim të pasur, ushqimi i peshkut gjithashtu bëhet gjithnjë e më i avancuar. Qesja e ushqimit të peshkut mund të ndihmojë në ruajtjen e ushqimit të peshkut për një kohë të gjatë dhe mbajtjen e freskët të ushqimit të peshkut.