• Custom spice bags China food bags manufacturer

  Çanta me erëza të personalizuara prodhues i çantave ushqimore në Kinë

  Çantat e erëzave kryesisht janë qese plastike ose qese letre, me MOQ të ndryshëm sipas madhësive të ndryshme. Le të mësojmë më shumë rreth saj.
 • Customized slider zipper K-seal stand up whey protein bag

  Zinxhir i personalizuar me rrëshqitës K-vulë ngrihet në qese me proteina hirrë

  Kjo është një çantë e veçantë, qëndrim në këmbë, bllokim zip, por me një zinxhir më të gjerë dhe fund të vulës K. Pse ne e quajmë atë një fund të vulës K, ju mund të shihni formën trekëndore të mbyllur nga poshtë, dhe me vulën anësore të çantës dhe imagjinatën tuaj, ju mund të shihni një shkronjë K, kjo është arsyeja që ne e quajmë atë qese vulë K. Cila është përdorimi i pjesës së poshtme të vulës K? Ngjashëm me teoremën e qëndrueshmërisë trekëndore, fundi i vulës K mundëson që produkti i paketuar të mbështesë çantën e ngritjes, që do të thotë se fundi i vulës K ndihmon qesen të jetë më e qëndrueshme.
 • Wholesale matcha tea powder bag

  Çantë me shumicë pluhur çaji matcha

  Qeset e çajit dikur ishin një qese stand up, dhe 3 shtresa, me një zinxhir dhe një pikë loti, ju gjithashtu mund të shtoni një dritare të qartë për të lejuar klientët të shohin produktin brenda direkt.