• Custom foiled bags for edible flat edible bags

  Çanta të petëzuara me porosi për çanta të ngrënshme të sheshta të ngrënshme

  Qeset e paketimit të ngrënshëm të pjekur kanë tendencë të paketojnë kanabisin e ngrënshëm, të cilët kanë nevojë për çanta me pengesa të larta për të bllokuar dritën UV, oksigjenin dhe miosturën. Dhe çantat e sheshta përdoren për të paketuar sasi të vogla të ngrënshme. Ju mund të dizajnoni çantat e sheshta mylar me ose pa zinxhir, por niveli i lotit rekomandohet të shtohet në paketim. Sipërfaqja e matte dhe sipërfaqja me shkëlqim të gjitha në dispozicion.

 • Pet food packaging Customized cat treat packaging bags Cat grass packaging bags

  Paketimet e ushqimit për kafshët Çanta paketimi për trajtimin e maceve të personalizuara Çanta për paketimin e barit të maceve

  • Çanta të ndryshme me madhësi mund të personalizohen
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Sipërfaqja mat dhe sipërfaqja me shkëlqim janë të disponueshme
  • Mund të shtohet një dritare e pastër për të lejuar klientin përfundimtar të shohë se çfarë gjendet brenda çantave të paketimit direkt
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet në çantat e paketimit
  • Niveli i lotit është i nevojshëm për të hapur qeset e paketimit me lehtësi

   

 • Pet food packaging Flat zipper fish food packaging bags

  Paketimet e ushqimit për kafshët shtëpiake Çanta e paketimit të ushqimit me peshk zinxhir

  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • Madhësia e paketimit mund të personalizohet
  • Dizajni i paketimit mund të personalizohet, dhe dizajni falas është i disponueshëm
  • Çantat e sheshta dhe çantat e ngritura janë të disponueshme
  • Dritarja e pastër mund të projektohet për të lejuar klientin përfundimtar të shohë se çfarë ka brenda direkt
  • Vrima e varur mund të shtohet për të varur produktin në raft
  • Zinxhiri i rigjenerueshëm mund të shtohet për të hapur mbyllur qeset e paketimit në mënyrë të përsëritur
 • Customized Cat Litter packaging paper bags manufacturer

  Prodhuesi i çantave të letrës së ambalazheve të personalizuara Cat Litter

  • Qeset në këmbë, çantat e poshtme të sheshtë dhe çantat anësore të gustos janë të disponueshme
  • Madhësia mund të personalizohet bazuar në kapacitetin e qeseve të paketimit
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • 2 shtresa, 3 shtresa ose 4 shtresa materiali do të rekomandohen sipas kërkesës tuaj
  • Zinxhiri mund të shtohet për të mbyllur qeset e paketimit
 • Custom paper shopping bag paper bags manufacturer in China

  Prodhuesi i çantave të letrës me porosi për qese letre

  • Letra kafe dhe letra e bardhë janë në dispozicion
  • Asnjë kërkesë e MOQ
  • 15 ~ 25 ditë koha e duhur
  • Me dorezë të sheshtë ose dorezë telash
  • Material eko-miqësor
 • Customized pouches for clothing packaging pouch supplier| Beyin packing

  Thasë të personalizuar për furnizuesin e qeseve të paketimit të veshjeve | Paketim Beyin

  • Shihni qartë përmes çantave, çantat e mbuluara me brymë janë në dispozicion
  • Shtresa e vetme e qeseve të paketimit dhe qeseve të paketimit të laminuara janë në dispozicion
  • Vrima e varur mund të shtohet në çantat e paketimit për t'u varur në raft për t'u shfaqur
  • Qesja e ngritur mund të qëndrojë në raft vetvetiu, më mirë të shfaqet
  • Zinxhiri mund të shtohet për të mbyllur qeset e paketimit, dhe me zinxhir nuk keni nevojë të ngrohni përsëri vulosjen e qeseve të paketimit.
  • Shtresa e petëzuar mund të shtohet për të bërë çanta paketimi premium.
 • Custom cosmetic tools pouches packaging pouches supplier Beyin packing

  Vegla kozmetike të personalizuara furnizuesit e qeseve të paketimit të paketimeve Beyin

  • Të paketosh lloje të ndryshme të mjeteve kozmetike, ashtu si kaçurrela, blender bukurie, furçë për rimel etj
  • Petëzuar me disa shtresa filmi plastik, rezistent ndaj shtrirjes, pastrimit dhe shpimit
  • Mund të shtohet një dritare e pastër për të lejuar klientët përfundimtarë të shohin çfarë ka në thes direkt
  • Zinxhiri mund të shtohet për të mbyllur qesen e paketimit
  • Vrima e varur mund të shtohet për t'u varur në raft për t'u shfaqur
  • Niveli i lotit është i nevojshëm për të hapur qeset e paketimit me lehtësi
  • Çantat e paketimit të klasës ushqimore pa BPA dhe FDA.
 • wholesale facial mask pouches custom packaging pouches Beyin packing

  qese me shumice maske fytyre qese paketimi porosi paketim Beyin

  • Qeset e maskave të fytyrës me rroba dhe qeset e maskave të baltës së detit janë në dispozicion
  • Maska për fytyrën e rrobave përdoret e paketuar me qese të sheshtë, dhe maska ​​e baltës së detit përdoret për të paketuar në qeska të ngritura ose qeset e derdhura.
  • Të gjitha qeset e paketimit të maskave të fytyrës janë qese paketimi të mbështjellura,
  • Materiali i miratuar nga ushqimi pa BPA dhe FDA
  • MOQ bazohet në madhësinë e qeses së paketimit
  • Mund të shtypet me logon dhe modelin tuaj