• Wholesale side gusset rice paper bag

    Qese letre orizi me shitje me shumicë

    Çanta me gusetë anësore është një lloj qese paketimi fleksibël që palos të dy anët e çantës së sheshtë të zakonshme në sipërfaqen e brendshme të çantës dhe bën që hapja origjinale ovale të bëhet hapje drejtkëndëshe, dhe sepse pas palosjes, anët e çantës janë si tuyere lë, por ato janë të mbyllura. , Pra çanta quhet qese organi, dhe gjithashtu sepse është si jastëk kur mbushni produktin, kështu që disa njerëz e quajnë qese jastëku.