• OEM stand up zip lock paper bag with window

    OEM ngrihet çanta prej letre me bllokim me dritare

    Isshtë një qese paketimi fleksibël me një strukturë mbështetëse horizontale në pjesën e poshtme, mund të qëndrojë në raft pa ndonjë mbështetje, pavarësisht nëse çanta është e hapur apo jo. Fundi ka një dele prapa dhe dy skaje vulosëse, një në të majtë dhe një në të djathtë, dhe mund të qëndrojë vetë pasi të shtrihet pjesa e poshtme.
    Qesja në këmbë është një nga format më të njohura të paketimit, me ekran të shkëlqyeshëm të rafteve. Për më tepër, për të përmbushur nevojat individuale të konsumatorit, çantat ngritëse mund të shtojnë gjithashtu elemente individuale të dizajnit, të tilla si doreza, skica të lakuara, zinxhirë të ripërtëritshëm, etj, duke rritur në këtë mënyrë dëshirën e konsumatorëve për të blerë.