• OEM high quality frozen plastic food bag

  OEM cilësi të lartë qese plastike të ngrirë ushqimore

  Ekzistojnë 2 mënyra se si do të shqyrtojmë përdorimin e qeses së ngrirë, 0 ℃ dhe nën 0. Ndërsa për gjërat që duhet të mbahen në 0, çantat më të zakonshme do të jenë në rregull, nëse për produktet që duhet të mbahen nën 0, atëherë do të nevojitet qese me nivel të ngrirë. Çanta më e mirë do të jetë Najloni / PE i ngrirë.
 • Heat seal vacuum food storage bag

  Mbylleni nxehtësinë qesen e ruajtjes së ushqimit në vakum

  Përdorimi më i mirë i qeseve me vakum është që të zgjasë afati i ruajtjes së produkteve brenda. Ndërsa normalisht nëse thjesht dëshironi një funksion bazë, atëherë PET / PE i vakumit do të jetë i mjaftueshëm për t'u përdorur, nëse dëshironi materialin më të mirë, atëherë Najloni / PE do të jetë zgjedhja juaj. Sigurisht, petë mund të përdoret gjithashtu për qese vakumi.
 • OEM food grade plastic retort bag

  OEM çanta plastike e klasës së ushqimit

  Pjesa më e madhe e çantës së reportës është një lloj çantash vakumi, mund të jetë qese e sheshtë ose çantë e ngritur, Shumica e çantave të reportës nuk kanë zinxhir, por nevojitet një nivel lotësie.
 • China wholesale zip lock spice bag

  Çantë me erëza me shumicë në bllok Kinë

  Çantat e erëzave zakonisht janë çanta qëndrimi ose çanta të sheshta, Dhe gjithashtu mund të shtoni një dritare të pastër në pjesën e përparme të çantave që klientët të mund të shohin erëzën në çantë direkt. Dhe zinxhiri rekomandohet sepse mund të ndihmojë që çanta të rivendoset zgjasin jetën e dyqanit dhe freskinë e erëzave.