• China wholesale paper film roll

    Кина на големо се тркалаат хартиени филмови

    Филмскиот ролна е многу популарен за некоја голема фабрика или компанија што има машина за полнење. Нормално за ролна од пластичен филм, луѓето го користат за пакување дневно кафе, слатки, колачиња, итн. Додека за филм од хартија, може да се користи за некои инстант тестенини, шеќер или кечап, итн.