https://www.beyinpacking.com/our-team/

Ka më shumë se 30 shitje të shkëlqyera në Beyin Packing, të cilët do të ndihmojnë klientët të zgjidhin problemet e tyre , kanë përvojë përvojë, mund të japin këshilla profesionale për modelin e çantës tuaj. Si materiali, madhësia, trashësia.

https://www.beyinpacking.com/our-team/

Ne kemi një ekip të plotë të shërbimit pas shitjes, duke përfshirë krijimin e skedarëve të klientëve, ndjekjen e porosive, trajtimin e ankesave të klientëve, ofrimin e sugjerimeve profesionale për çështjet e klientëve. Çdo staf pas shitjes i është nënshtruar trajnimit profesional për të qenë në gjendje t'i përgjigjet informacionit të klientit në kohë, të zgjidhë në mënyrë aktive vështirësitë e klientit dhe t'i përgjigjet profesionalisht pyetjeve të klientit.

https://www.beyinpacking.com/our-team/

Ne kemi ekipin tonë të stilistëve i cili mund të ndihmojë në hartimin e çantës së paketimit lirisht.

https://www.beyinpacking.com/our-team/

Departamenti ynë i QA & QC merr përsipër inspektimin e ardhshëm, inspektimin e procesit, inspektimin e produktit të përfunduar, duke përfshirë testimin e presionit, testimin e forcës, testimin e vulës dhe ngacmimet e tjera që ju nevojiten.