• Wholesale side gusset rice paper bag

  Qese letre orizi me shitje me shumicë

  Çanta me gusetë anësore është një lloj qese paketimi fleksibël që palos të dy anët e çantës së sheshtë të zakonshme në sipërfaqen e brendshme të çantës dhe bën që hapja origjinale ovale të bëhet hapje drejtkëndëshe, dhe sepse pas palosjes, anët e çantës janë si tuyere lë, por ato janë të mbyllura. , Pra çanta quhet qese organi, dhe gjithashtu sepse është si jastëk kur mbushni produktin, kështu që disa njerëz e quajnë qese jastëku.
 • China flat bottom paper bag supplier

  Furnizues qese letre me fund të sheshtë Kinë

  Letra kraft është bërë nga tul kraft, zakonisht është ngjyrë kafe e lehtë, krem ​​ose ngjyrë e bardhë. Flexibleshtë fleksibël dhe i fortë, ka rezistencë të lartë në shpërthim, mund të përballojë tension dhe presion më të madh, është një material i mirë për paketimin. Përveç kësaj, për shkak se letra kraft është eko-miqësore dhe e riciklueshme, dhe e bukur, tani është gjithnjë e më e popullarizuar dhe promovuar.
 • OEM stand up zip lock paper bag with window

  OEM ngrihet çanta prej letre me bllokim me dritare

  Isshtë një qese paketimi fleksibël me një strukturë mbështetëse horizontale në pjesën e poshtme, mund të qëndrojë në raft pa ndonjë mbështetje, pavarësisht nëse çanta është e hapur apo jo. Fundi ka një dele prapa dhe dy skaje vulosëse, një në të majtë dhe një në të djathtë, dhe mund të qëndrojë vetë pasi të shtrihet pjesa e poshtme.
  Qesja në këmbë është një nga format më të njohura të paketimit, me ekran të shkëlqyeshëm të rafteve. Për më tepër, për të përmbushur nevojat individuale të konsumatorit, çantat ngritëse mund të shtojnë gjithashtu elemente individuale të dizajnit, të tilla si doreza, skica të lakuara, zinxhirë të ripërtëritshëm, etj, duke rritur në këtë mënyrë dëshirën e konsumatorëve për të blerë.
 • Custom printed flat paper bag

  Çantë e sheshtë letre e shtypur me porosi

  Çantë e sheshtë, e quajtur gjithashtu tre qese anësore të vulës, sepse vulosi të tre anët, dhe vetëm duke lënë vetëm një hapje për përdoruesit për të futur produktet. Çanta e sheshtë është lloji më i zakonshëm dhe më i thjeshtë i çantës. Shtrëngimi i ajrit i qeses së paketimit të rrafshët është më i miri dhe është lloji i vetëm që mund të përdoret si qese vakumi.