• Custom printed 5L 10L detergents spouted packaging

  Detergjentë 5L 10L të shtypur me porosi paketimi i derdhur

  Çantat e valëzave të mëdha zakonisht zgjedhin stilin e çantave të ngritura, dhe materiali normalisht do të ishte PA / PE, nëse keni nevojë për pengesë më të lartë, ju rekomandojmë të shtoni një shtresë të AL, për të bllokuar të gjitha dritat, lagështinë dhe oksigjenin.
  Ju mund të shtoni një dorezë në çantat e grykës në mënyrë që klienti i fundit t'i mbajë ato lehtësisht. Madhësia e çantës mund të personalizohet, dhe dritarja e pastër mund të shtohet si kërkesa juaj. Kështu që klientët përfundimtarë mund të shohin drejtpërdrejt se çfarë ka brenda çantave, dhe të rrisin shitje
  Çanta e gypit mund të jetë sipërfaqe me shkëlqim ose sipërfaqe mat. I gjithë materiali i përdorur është pa BPA dhe i aprovuar nga FDA. MOQ do të bazohej në madhësinë e çantës, mund të kontaktoni me ne dhe të merrni më shumë informacion.
 • Custom wine packaging and alcohol packaging bags

  Paketimet e verës me porosi dhe çantat e paketimit të alkoolit

  Qesja e derdhur për verë, birrë dhe alkool është bërë nga shtresa muti,
  Materiali i përdorur është i gjithë film me pengesë të lartë, i cili mund të mbrojë produktin brenda nga oksigjeni, lagështia, drita dhe avulli. Për të siguruar sigurinë, materiali që përdorëm është pa BPA dhe i aprovuar nga FDA, ai mund të formësohet, dhe mund të shtojë një dritare të qartë dhe një pikë loti. Sipërfaqja mund të jetë mat ose me shkëlqim.
 • Platic juice stand up spouted pouch

  Lëngu i platikës ngrihet në qese të derdhur

  Çantat fleksibël të paketimit janë një zgjedhje premium për lëngun e frutave dhe paketimin e lëngut të perimeve, është e lehtë për tu hequr, dhe nuk është e lehtë për tu thyer, dhe nuk do të marrë shumë hapësirë ​​në krahasim me shishen dhe kutinë. Çantat e pirjes së lëngut janë bërë nga gjymtimi shtresat e filmit barrierë, të cilat mund të mbrojnë lëngun nga lagështia, oksigjeni, drita UV, porositë, avujt, madje edhe nga shpimet, kështu që nuk keni nevojë të shqetësoheni për vetinë e qëndrueshme dhe pengesë të çantave të paketimit.
 • FDA grade plastic baby food spout bag

  Qese plastike për ushqim për fëmijë të klasës FDA

  Qesja e ushqimit për fëmijë është një lloj qese me grykë, për të siguruar që çanta të jetë e sigurt për ushqimin e foshnjës, ne përdorim materialin e aprovuar nga FDA dhe megjithëse shumë procese eliminojnë aromën dhe sterilizojnë. Dhe gryka bëhet gjithashtu nga materiali i shkallës së ushqimit dhe i sterilizuar pasi të gjithë e kemi të qartë se siguria e foshnjës është gjëja më e importuar.