• Custom printed coffee bag with valve

    Qese kafeje e shtypur me porosi me valvul

    Qesja e kafesë është shumë e popullarizuar në të gjithë botën, normalisht mund të jetë qese e sheshtë, çantë në këmbë, çantë anësore dhe çantë e poshtme e sheshtë. Për materialin, pothuajse të gjithë klientët preferojnë petë të veshura brenda, por disa pëlqejnë përfundimin e mat, ndërsa disa si me shkëlqim. Për valvulën, nëse produkti juaj është fasule kafeje, atëherë do t'ju duhet valvula njëkahëshe për të lëshuar ajrin, ndërsa nëse produkti juaj është pluhur kafeje, nominalisht nuk ka nevojë për valvul.
  • High quality resealable tea bag

    Qese çaji e rigjenerueshme me cilësi të lartë

    Ekzistojnë qese çaji, çanta çaji anësor, çanta të sheshta çaji, qese çaji të rrafshët dhe çanta çaji, pa marrë parasysh llojin e qeseve të çajit, mund të personalizohet në paketimin Beyin. Ne ofrojmë këshilla profesionale dhe gjithashtu falas dizajn për ju.