• Wholesale stand up dried fruits bag

    Qese me fruta të thata me shumicë

    Për qeset me fruta të thata, shumica e njerëzve e pëlqejnë qesen plastike, veçanërisht sipërfaqen mat me petë brenda, shtypja UV është me të vërtetë e nxehtë vitet e fundit, gjithashtu një dritare është gjithmonë e nevojshme për të lejuar klientët të shohin.
  • Factory OEM shaped bag for dried fruits

    Fabrika qese në formë OEM për frutat e thata

    Çantat në formë janë të disponueshme për paketimin Beyin. Çanta në formë është shumë interesante, mund të tërheqë vëmendjen e konsumatorit pa dyshim, dhe shpesh përdoret në çanta rostiçeri, çanta me arra, çanta të thata, çanta gypash, çanta rostiçeri për kafshë shtëpiake etj.