• Dog food Pet food Beyin packing food packaging bag

    Ushqim për qen Ushqim për kafshë Beyin paketim qese paketimi ushqimi

    Zakonisht qesja e ushqimit të qenve në treg paketohet në qese plastike. Ndoshta të gjithë mendojnë se këto çanta janë të njëjta, nuk ka asnjë ndryshim, por nuk është kështu. Paketimi i ushqimit të kafshëve shtëpiake mund të bëhet në dy shtresa, tre shtresa, ose edhe katër shtresa. Le të mësojmë më shumë për këtë.
  • High quality foil lined dog food bag

    Çantë ushqimi për qen të rreshtuar në fletë metalike me cilësi të lartë

    Çantat me fund të sheshtë janë lloji më i popullarizuar i qeseve për ushqimet e kafshëve shtëpiake, ato mund të mbajnë ushqime të kafshëve me vlera të mëdha dhe duken bukur në raft, janë tërheqëse. Dhe çantat e ngritura dhe çantat anësore janë të gjitha të njohura për ushqimin e kafshëve shtëpiake dhe kafshët shtëpiake rostiçeri