Paketimet Beyin paguanin që punonjësit e tyre të bënin testimin e acidit nukleik

Aktualisht, situata e parandalimit dhe kontrollit të epidemisë në Provincën tonë është e rëndë, gjithnjë e më shumë njerëz zgjedhin të bëjnë acid nukleik me shpenzimet e tyre. Në mënyrë që të sigurohet siguria e punonjësve dhe të shmanget infeksioni i kryqëzuar i shkaktuar nga testimi i centralizuar, më 15 janar 2021,Paketim Beyin kryer testimin e acidit nukleik për punonjësit me shpenzimet e veta për të krijuar një mjedis të sigurt pune për punonjësit.

Në orën 8 të mëngjesit më 15, punonjësit e paketimit Beyin kanë mbërritur në Departamentin e Testimit të Acidit Nukleik të Qarkut Jingxiu. Inspektorët morën masa të rrepta mbrojtëse. Punonjësit e ndërmarrjes erdhën në spital në maja të ndryshme në interval kohor dhe u ndanë me një metër dhe pritën në radhë për marrjen e mostrave. Nën komandën e stafit në vend, pesë persona hynë në vendin e inspektimit me grupe. , Puna e marrjes së mostrave është e rregullt.

"Kompania ka nevojë të kontribuojë në mënyrë aktive në parandalimin dhe kontrollin e epidemisë, dhe përgjegjëse ndaj punonjësve dhe shoqërisë." Tha Adam, presidenti i paketimit Beyin, të gjithë punonjësit mendojnë se kompania organizoi këtë Test të acidit nukleik duke u dhënë të gjithëve një siguri siguri. Përveç kësaj, paketimi Beyin. vendos shkencërisht çështjet e parandalimit të epidemisë në punën e saj. Fabrika dhe zyra dezinfektohen dy herë në ditë. Dezinfektuesit dhe maskat vendosen në zyrë dhe fabrikë për t'u përgatitur për stokun e materialeve për parandalimin e epidemive dhe planet e emergjencës. Rekomandohet gjithashtu që punonjësit të sjellin drekën e tyre. Mundohuni të mos merrni transport publik pasi të dilni nga puna dhe të ndërtoni një "firewall" për parandalimin dhe kontrollin e epidemisë në të gjitha aspektet. 

Njeriu i madh është personi që merr përgjegjësi ndaj shoqërisë. Rryma është një periudhë kritike për parandalimin dhe kontrollin e epidemisë, e cila është një provë për të gjitha kompanitë. Shpresohet që të gjitha ndërmarrjet të mund të përmbushin në mënyrë aktive përgjegjësitë e tyre shoqërore dhe të ofrojnë mbështetje të fortë për parandalimin e epidemisë. Ne besojmë se me siguri do të jemi në gjendje ta fitojmë këtë epidemi!


Koha e postimit: Jan-15-2021