Si të vendosni madhësinë e çantës suaj të paketimit të ushqimit?

Duke qenë në industrinë e paketimit për kaq shumë vite, Pyetja më e shpeshtë është si të vendosni për madhësinë e çantës time të paketimit?

Paketimi është një element thelbësor për çdo produkt, madje edhe një përcaktues i rëndësishëm që mund të përcaktojë nëse produkti juaj mund të shitet mirë. Pra, dizajni i paketimit është shumë i rëndësishëm. Normalisht, ju mund të kërkoni që një stilist profesionist të projektojë artin për ju, të përfshijë informacionin që doni t'u tregoni klientëve, logon tuaj dhe ngjyrën që dëshironi të përdorni, këto punë mund të bëhen nga njerëz profesionistë, nuk keni pse të shqetësoheni për këtë .

Por pjesa e vështirë për më të freskët është si të përcaktohet madhësia e çantës time? Dikush mund të shkojë drejtpërdrejt në treg për të gjetur çanta paketimi të produkteve të ngjashme dhe t'u referohet madhësive të tyre.

Por për ju që kërkoni në mënyrë rigoroze çdo aspekt të produktit, ju me të vërtetë dëshironi të bëni një madhësi të përshtatshme për produktin tuaj. Në këtë kohë, përveç referimit të produkteve në treg dhe dëgjimit të sugjerimeve të furnizuesit të qeseve të paketimit, thjesht mund të përdorni letër ose film plastik për të bërë një qese të thjeshtë për instalimin provë për të përcaktuar madhësinë e saktë. Këtu le t'ju mësojmë se si të përdorni letër për të bërë një qese të thjeshtë paketimi për ta provuar produktin.

 

Lloji i qeses së paketimit

Para së gjithash, ne duhet të kuptojmë se cilat janë llojet e qeseve të paketimit. Në përgjithësi, qeset e paketimit të ushqimit ndahen në qese të sheshtë, qeska të ngritura, çanta anësore, çanta me fund të sheshtë dhe qese të mbyllura mbrapa. . Qeskat e gypave që mbushin pije, mund të klasifikohen si qeska të ngritura. Qeset me vakum, çantat e kthyera dhe çantat e ngrirjes zakonisht klasifikohen si qese të sheshtë ose qese anësore. Le të prezantojmë një nga një:

1Qese të sheshtë: quhet gjithashtu qese jastëku, të tre anët janë të mbyllura, ju mund të vendosni në produkt nga hapja, çanta vakumi, çanta report dhe çanta frigoriferike zakonisht përdorin këtë lloj qese sepse nuk ka kënd të verbër, dhe ju mund të nxjerrni ajrin brenda lehtë Dhe gjithashtu përshtatet për produktin me vlera të vogla, si pluhur, rostiçeri, karamele, etj. Mund të varet në raft ose të shtrihet në raft për tu shfaqur, dhe lehtë për tu paketuar në kuti sepse është i sheshtë.

2 ..Qese në këmbëes: e cila mund të ngrihet në raft vetvetiu, ekziston një gusë fundore, e cila mund të harxhohet pasi të mbushni produktin, dhe lehtë të qëndroni në raft dhe të shfaqni.'sshtë shumë popullor, dhe i përshtatshëm për patate të skuqura, karamele, çokollatë, arra, fruta të thata, pluhur, çaj, rostiçeri të kafshëve shtëpiake, aromë, barishte, kanabis etj. Ky lloj qese paketimi duhet të plotësojë produkt me peshë të vogël deri në mesatare. Dhe çanta e grykës është gjithashtu një lloj qese e ngritur. Kombinuar me vepra arti të hollë dhe materiale të qëndrueshme, kjo lloj qese paketimi është shumë e strukturuar kur shfaqet në raft.

https://www.beyinpacking.com/customized-stand-up-resealable-cannabis-bag-product/

3. Qese anësore gusetëes:është një lloj qese në të cilën janë palosur të dy anët, dhe këto dy anë do të zgjasin pasi të mbushni produktet, dhe të njohura në kafe, oriz dhe kështu me radhë, shumë të përshtatshme për tulla orizi, dhe gjithashtu mund të jetë qese vakumi është forma e produktit tuaj është më katrore, do të jetë shumë e bukur.

https://www.beyinpacking.com/customized-side-gusset-beans-bag-product/
Wholesale side gusset rice paper bag

4. Qeskat e poshtme të sheshtë:kjo lloj qese është shumë e popullarizuar në treg, sepse fundi i saj është i rrafshët, që mund të ngrihet në stallën e raftit dhe, dhe kjo lloj çante mund të arrijë në 11 anët që mund të përdoren për shtypje, hapësirë ​​të mjaftueshme për të shfaqur informacionin duhet të shtypni në çantë. Kjo lloj qese zakonisht përdoret për të mbajtur produkte me kapacitet të madh, të tilla si ushqim mace me kapacitet të madh, ushqim për qen, kafe, etj. Megjithatë, për shkak të procesit kompleks, kostoja e kësaj çante është relativisht e lartë, por gjithsesi shumë e bukur për të shfaqur në raftet.

https://www.beyinpacking.com/china-flat-bottom-paper-bag-supplier-product/

5. Çanta e mbyllur mbrapa: Çanta e mbyllur e mbyllur mbyllet në qese, forma mund të jetë e njëjtë me qeset e sheshta ose qeset anësore. Nëse keni makinerinë tuaj të paketimit, mund të blini rrotullën e filmit për të prodhuar çantën e mbyllur të drejtpërdrejt në paketimin e produktit.

 

Back sealed food bag
Back sealed food bag

Si të palosni një qese paketimi duke përdorur një letër ose film plastik?

 

Tjetra Le të prezantojmë se si të palosni një qese paketimi duke përdorur një letër ose film plastik bazuar në madhësinë që ju referoni nga qese paketimi të ngjashme ose nga rekomanduesi i furnizuesit të qeses së paketimit.

 

1. Qese e sheshtë: Merrni një letër, e cila gjerësia është e barabartë me gjerësinë e çantës tuaj, dhe gjatësia është dy herë më e madhe se gjatësia e çantës tuaj, dhe paloseni atë në gjysmë, pastaj përdorni ngjitës ose një stapler për të rregulluar të dy anët, atëherë një qese e thjeshtë e sheshtë do të jetë.

https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/

2. Qëndroni lart qesen:Merrni një letër, e cila gjerësia është e barabartë me gjerësinë e çantës tuaj, dhe gjatësia është dy herë më e madhe se gjatësia e çantës suaj plus gjerësia e gusës së poshtme, pastaj shpalosni letrën, palosni pjesën e sipërme në përputhje me gjatësinë e çantës dhe merrni një rrudhë, pastaj shpalosni letrën, pastaj palosni pjesën e poshtme të letrës në përputhje me gjatësinë e qeses, në mënyrë që të keni dy rrudha. Kthejeni letrën për të mbivendosur dy rrudhat, shtypni një herë, dhe pastaj rregulloni të dy anët me ngjitës ose kapëse, atëherë merrni një qese të thjeshtë vetë-mbështetëse.

https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/

3. Qese anësore gusetë:Merrni një letër, e cila gjerësia është dy herë nga gjerësia e çantës tuaj, dhe gjatësia është e barabartë me gjatësinë e çantës tuaj, dhe paloseni atë nga e majta në të djathtë, rregulloni atë me ngjitës ose kapëse, pastaj vizatoni një vijë të palosjes me gjerësi 1/2 guset në secilën anën e çantës, kthejeni letrën dhe bëni të njëjtën punë në anët e majtë dhe të djathtë të çantës. Pas vizatimit, palosni anën e majtë përbrenda në mënyrë që linjat e palosjes në pjesën e përparme dhe të pasme të të dy anëve të përkojnë, shtypni, dhe pastaj përsëritni të njëjtin veprim në anën e djathtë, dhe pastaj rregulloni pjesën e poshtme me ngjitës ose prodhime. Në këtë mënyrë, një qese e mbyllur e mbyllur në të katër anët është e gatshme.

https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/

4. Qese e poshtme e sheshtë:Duke ndjekur hapin e mësipërm për të bërë një qese të ngritur pa fiksim, atëherë merrni dy letra, gjerësia është e barabartë me gjerësinë e gustos, dhe gjatësia është e barabartë me gjatësinë e çantës tuaj, ne i quajmë ato letër anësore, pastaj qëndrojmë një copë letër anësore pranë së majtës ana e qeses në këmbë, dhe rregulloni pjesën e poshtme dhe anët, pastaj bëni të njëjtën gjë në anën e djathtë, atëherë ka një qese të thjeshtë të poshtme të sheshtë.

https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/

5. Qese e mbyllur mbrapa: Merrni një letër, e cila gjerësia është dy herë nga gjerësia e çantës suaj + 2 cm, dhe gjatësia është e barabartë me gjatësinë e çantës tuaj, pastaj nga ana e majtë palosni brenda gjerësinë 1/2, e njëjtë në anën e djathtë, pastaj palosni një zonë vulosje 1 cm në këto dy pjesa e palosur, pastaj rregulloni zonën e vulosjes është në rregull.

https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/
https://www.beyinpacking.com/news/how-to-decide-your-flexible-packaging-bag-size/

Nëse nuk jeni të kënaqur me madhësinë e çantës së sugjeruar nga furnizuesi i qeses tuaj të paketimit, pas instalimit provë, mund të zgjidhni llojin e çantës që ju pëlqen dhe ta ktheni mirë madhësinë dhe të provoni përsëri. Mos harroni se duhet ta provoni produktin përpara se të vendosni për madhësinë e çantës, dhe sigurohuni që madhësia e çantës nuk është problem për mbajtjen e produktit tuaj. Trashësia dhe materiali i qeses mund të ndiqen plotësisht sugjerimet e prodhuesit të paketimit, dhe më pas kërkoni një mostër qese të materialit dhe trashësisë përkatëse për të konfirmuar cilësinë e çantës. Paketimi Beyin ka 20 vjet përvojë prodhimi të qeseve të paketimit. Nëse keni ndonjë pyetje, mund të gjeni përgjigje profesionale këtu për t'ju ndihmuar të bëni një çantë perfekte.


Koha e postimit: Dhjetor-29-2020